Feel like closing my eyes and fill my ears with lovely music.

Har egentligen ingenting relevant att skriva om, men någonting känner jag att jag måste kläcka ur mig. Skolan tar upp sjukt mycket av min tid för tillfället och är tyvärr nästan det enda som existerar i mina tankar nu. Jag längtar till lovet. Fast, då väntar jobb, MEN också en födelsedag! Det har varit en låång väntan på 18-strecket, men den som väntar på något gott...

All the leafs are brown and the sky is gray

Historia. Varför ska man sitta och analysera dåtiden så ingående när det är mycket mer intressant att fantisera om framtiden? Känns som slöseri med dyrbar tid bara. Tänk vad mycket kul man skulle kunna göra istället för att skriva om varför Romarriket föll och jämföra den romerska rätten med den kanoniska. Se, vilket kul liv jag har. Jag sitter och skriver ett historiaarbete en lördagkväll. Studenten kan inte vara mer efterlängtad än den är under dessa stunder. Det enda pluset med kvällen är godisskålen jag nyss måfflat i mig och den sköna musiken som ljuder i mina öron. Imorgon blir det fortsatt plugg och ett pass på McDonalds som gäller. Skönt att slippa pluggskiten ett tag.

Average.


Nu får det vara nog.

Fy fasen vad jobbigt det är att springa upp för en megalång rulltrappa, en korridor, en till rulltrappa som dessutom är trasig och till sist till tåget! Jag trodde jag skulle dö, men i tid kom jag. Väskan som vägde ett antal kilo som jag bärde på gjorde inte saken lättare heller. Jag blir så irriterad på tågen som är försenade från Stockholm. Kan de inte bara fixa alla signalfel som ständigt kommer i SL-trafiken? Jag, och många andra, är trött på det nu. Det har pågått för länge. Kom igen SL! Vi vill slippa springa tills vi spyr för att hinna med anslutningarna i trafiken.


RSS 2.0